6. syyskuuta 2018

TEIPPAUS PROJEKTI

Ensimmäinen projektimme visualisti opinnoissamme oli suunnitella teippaus koulumme kolmannen kerroksen lasikaiteisiin. Projekti starttasi keräämällä tarpeelliset tiedot kohteesta. Kävimme kartoittamassa kolmannessa kerroksessa opettajalta, mitä teippaukselta halutaan. Selvisi, että halutaan peittävyyttä ja tuomaan turvallisuuden tunnetta, sillä lasikaiteet sijaitsevat korkealla. Lisäksi mittasimme kaikki kaiteet (mahdollisimman tarkasti) ja piirsimme alustavat kuvat.



Kuva tilasta.

Kaiteiden piirtoon käytimme mittasuhdeviivainta, koska kuvien pitää olla tarkat.
Tietysti prosessiiin kuului myös ideointi. Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman monta teippi ideaa. Ideoista piti valita yksi ja lähteä jalostamaan sitä teippaukseen.
Itselläni valikoitui luonnoksista tämä. Luonnoksen vein suoraan Adobe Illustratoriin ja piirsin kuvan  sitä käyttäen läpi.  Piirtämisen jälkeen Illustratorissa ankkuroin piirrettyjä viivoja, että lähelle tarkentaessa viivat eivät kulje yli toisistaan. Tämä työvaihe mahdollistaa osaltaan kuvan lähettämisen painotaloon, jossa koneet pystyvät tuottamaan tarkat teipin rajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti