Sivut

6. marraskuuta 2018

1 JA 2 TYÖHARJOITTELU VIIKKO

Eka pari viikkoa harjoittelua takana ja fiilikset on todella hyvät jatkoa ajatellen. Suoritan työharjoittelun yrityksessä Makia Clothing. Yrityksen kivijalkamyymälä sijaitsee Helsingin lasipalatsissa. Ensimmäiset viikot kuluivat nopeasti, vilkkaassa ympäristössä. Uusi Muumi x Makia-mallisto on todella suosittu. Tämä näkyi niin asiakasmääränä, kuin myös joidenkin tuotteiden loppuunmyyntinä.
Työtehtävät kuluneilla viikoilla oli perinteiset kaupan tehtävät. Ennen kaupan avaamista tietysti liikkeen siivous ja tuotteiden tsekkaus paikoilleen ja siististi. Täyttökuormia tulee kaupalle pariin otteeseen viikon aikana. Laatikko laatikolta käydään kuormat läpi, varmistuaksemme että kaikki tilatut tuotteet on saapunut perille. Lisäksi tuotteiden hinnoittelu ja hälyttäminen on käynyt tutuksi. Storella asiakaspalvelutilanteet ovat osa jokapäiväistä rutiinia ja jokainen asiakas pyritään huomioimaan. Kaupan visuaalinen ilme on mielestäni suora ja yksinkertainen, joka sopii brändin tyyliin.
Haluan tähän ensimmäiseen postaukseen mainita myös upeat työkaverit, jotka ovat ottaneet mut hyvin vastaan ja auttavat tarpeen tullen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti