16. huhtikuuta 2019

TAKAHUONEEN TEOKSET - RAVINTOLA KASTU

Pidän kaverieni Riku Laineen ja Niklas Järven kanssa taidenäyttelyn huhtikuun 28 päivä. Tilaisuus on meille loistava mahdollisuus tuoda ensimmäistä kertaa esille omia teoksiamme. Päivän kestävä näyttely järjestetään ravintola Kastussa, joka on uudehko bistrohenkinen ravintola Salon keskustassa. Näyttelystä pyrimme toteuttamaan matalankynnyksen tapahtuman, johon voi tulla rennosti viettämään sunnuntaipäivää ja nauttimaan.

Näyttelyn mainonta


Kolmisen viikkoa sitten tykitin tapahtuman mainokset ulos. Mainonnassa käytämme sosiaalista mediaa sekä paperi mainoksia. Ravintola Kastun omat sosiaalisen median kanavat toimivat isona osana ihmisten tavoittamista. Facebook ja instagram seuraajia Kastulla löytyy hyvä määrä. Lisäksi meidän kolmen kaveruksen omat profiilit ovat olleet käytössä. Paperisia A3 ja A4 kokoisia mainoksia olemme levittäneet Salon keskustan ympäristöön. Näiden lisäksi meistä kolmesta tehtiin juttu paikalliseen Salonjokilaakso lehteen, joka on kiinnostunut tuottamaan ns. henkilökuvia. Lehden kautta saimme varmasti positiivista näkyvyyttä näyttelylle.

Mainosten graafinen ilme


Ilmeen tavoitteena oli saada mainokset näyttämään Kastulta sekä myös meidän näköiseltä. Mielestäni hyvin onnistuin. Mainoksien teksti osuudet hiottiin kasaan kavereiden ja Piritta Hendrikssonin kanssa, joka meille tilaisuuden on mahdollistanut. Instagram kuvassa noudatin Kastun aiempien julkaisuiden mallia. Sijoitin logot keskellä olevan kuvan ylä ja alapuolelle, jotta koko kuva on yhtenäinen muihin verrattuna. Lisäksi yhtenäisyyttä saatiin käyttämällä samaa fonttia, fontin kokoa ja kirjainvälitystä.


Näyttelyn instagram sekä facebook mainonnan kuva. Kastun instagram profiiliin pääset tästä. 
   

Paperi mainosten pohja ja tekstiosuudet ovat samat A3 ja A4 versioissa. Erona on fontin koko. A4 versiossa käytin hieman pienempää fonttikokoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti